Servicii

Ne diversificam in permanenta serviciile in magazinele noastre pentru a veni cu solutii la indemana, rapid si cat mai aproape de dumneavoastra.

Va asteptam zilnic in Galeriile Comerciale Kaufland cu un program de lucru foarte adecvat dinamicii dumneavoastra zilnice, majoritatea fiind deschise pana la orele 22.00.

Centrele Profesionale de Copiat Chei M&C Chei Service va ofera urmatoarele categorii de servicii la inalte standarde de calitate si siguranta:

[fancy_heading h1=”0″ style=”arrows” title=”Servicii principale”][/fancy_heading]

Copiere chei

Daca v-ati pierdut cheia de la casa sau de la autoturism, va asiguram ca acoperim o gama foarte larga de modele de chei pe care le putem duplica: de la chei plane pentru cilindrii de casa, chei amprenta, chei speciale, chei colorate, pana la chei auto- inclusiv chei auto cu cip.
Procedura consta in identificarea profilului cheii respective (a informatiei electronice a cipului in cazul cheilor auto, in functie de modelul si anul de fabricatie al masinii) si apoi realizarea unei copii fidele a cheii respective, executata cu maxima precizie; lucram cu masini de copiat chei Silca de inalta precizie, pentru fiecare categorie de chei in parte.
Pentru a atesta calitatea serviciului nostru de copiere, pentru oricare cheie multiplicata primiti un certificatde garantie alaturi de bonul fiscal.

Copiere telecomenzi auto

Copiem carcase si telecomenzi auto cu inchidere si fara inchidere centralizata.

Copiere telecomenzi rezidentiale

Realizam copii pentru telecomenzi uz rezidential pentru porti culisante, usi rabatabile, porti garaje; dispunem de cea mai mare varietate de telecomenzi cu cod fix si de rulare disponibile pe piata.

Copiere cartele interfon

Duplicam cartele magnetice pentru interfoane- denumite si taguri de proximitate, cat si cartele optice Electra pentru modele mai vechi de interfoane cu ajutorul aparatelor cu frecventa; astfel, accesul dumneavoastra in bloc sau spatiul locativ este asigurat.
Copierea cartelelor Electra se realizeaza dupa codul de bare inscriptionat pe acestea.
[fancy_heading h1=”0″ style=”arrows” title=”Servicii secundare”][/fancy_heading]
[icon_box border=”0″ title=”Copiere Xerox (alb/negru si color, laminari A3 si A4)” image=”3037″][/icon_box]
[icon_box border=”0″ title=” Schimbare baterii pentru telecomenzi auto” image=”3041″][/icon_box]
[icon_box border=”0″ title=” Intretinere incaltaminte (capace de toc, flecuri, pingele)” image=”3043″][/icon_box]
[icon_box border=”0″ title=”Gravura” image=”3042″][/icon_box]
[icon_box border=”0″ title=”Ascutit cutite” image=”3040″][/icon_box]
[icon_box border=”0″ title=”Copiere Xerox (alb/negru si color, laminari A3 si A4)” image=”3037″][/icon_box][icon_box border=”0″ title=”Gravura” image=”3042″][/icon_box]
[icon_box border=”0″ title=” Schimbare baterii pentru telecomenzi auto” image=”3041″][/icon_box][icon_box border=”0″ title=”Ascutit cutite” image=”3040″][/icon_box]
[icon_box border=”0″ title=” Intretinere incaltaminte (capace de toc, flecuri, pingele)” image=”3043″][/icon_box]