Chei plane

[ultimate_modal modal_title=”Solicita oferta” btn_size=”md” btn_bg_color=”#c60000″ btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”right” btn_text=”Solicita oferta” modal_size=”medium” modal_style=”overlay-show-cornershape” overlay_bg_opacity=”60″ header_bg_color=”#c60000″ header_text_color=”#ffffff”][contact-form-7 id=”3216″ title=”Cheie plane”][/ultimate_modal]

Chei Plane

Multiplicam o gama larga de profiluri de chei plane pentru cilindrii de casa.
Procedura consta in identificarea la magazin a tipului (profilului) cheii respective si apoi duplicarea cu precizie a acesteia, astfel incat taierea sa fie de calitate si sa se elimine riscul de a nu fi compatibila cu cilindrul respectiv.

Categorii chei:

  • Plane clasice pentru cilindrii de locuinta
  • Speciale de tip: Amprenta, Chei tubulare, Tip fluture (sau barba simpla si dubla), Chei pentru cutii postale, Chei Abloy, Chei pentru mobilier

AVANTAJ !

Fiecare cheie pe care o copiem este insotita de un Certificat de garantie , pentru a va aduce un plus de siguranta si incredere in calitatea produsului si a manoperei de taiere.

De asemeni, cheile SILCA prezinta avantajul de a fi realizate din materiale non-toxice, fara Plumb, astfel incat nu exista un risc pentru sanatate in utilizarea acestora.

Silca dezvolta anual o productie de peste 250 milioane de chei brute, in fiecare zi doua noi chei sunt adaugate la gama de produse Silca, astfel copiem orice tip de cheie plana, indiferent de yala existenta.

Va oferim o garantie in plus deoarece verificarea profilului cheii se realizeaza cu ajutorul dispozitivului exclusivist Optika.

Optika recunoaste profilul urmatoarelor tipuri de chei:
• chei pentru cilindrii de casa
• chei tubulare
• chei cu o barba
• chei fluture

De asemenea, acest dispozitiv poate citi taierea de chei pentru cilindrii de casa, chei tubulare, chei cu o barba sau de tip fluture si poate verifica daca copierea cheii este acceptabila in comparatie cu cea originala.

Alegeti produsele noastre sigure si de incredere!

optika

Chei Plane – Arta

Cheile dumneavoastra pot fi unice cu gama exclusiva Art Keys (Chei de Arta) Silca.

Inspirate de flori, modele tribale sau subiecte dedicate lumii fermecatoare a naturii si propriei faune salbatice: Cheile de Arta sunt colorate si stralucitoare, care aduc plus de prospetime si extravaganta brelocului dumneavoastra.

Colectia Puppies

Colectia Puppies reprezinta Colectia de Art Keys dedicat puilor de câini. O propunere draguta si atractiva pentru va cu cele mai populare chei.

Nature Collection

Chei si brelocuri din seria Nature Collection sunt cele mai bune simboluri al acestei lumi. Deschide usa unei lumi cu animale fascinante!

The Simpsons™ – Colectia Aniversara 25 de ani

Sarbatoriti cu Cheile de Arta Silca, 25-a aniversare a celei mai comice familii de la TV: The Simpsons™.

Zece noi subiecte colorate îi caracterizeaza pe cele mai iubite personaje din celebrul si multipremiatul serial animat: cu cea mai noua colectie The Simpsons™ veti aduce un zâmbet pe fata dumneavoastra de fiecare data, când veti deschide usa. Cheile The Simpsons™ sunt o exclusivitate Silca!