Companie

Despre noi

Compania M&C Chei Service va ofera servicii si produse de calitate superioara in domeniul duplicarii cheilor si feroneriei.
Intotdeauna urmarim sa asiguram clientilor nostri cele mai noi produse din domeniu, in vederea obtinerii nivelului de siguranta si confort dorit.
Despre noi magazin

Principalele servicii oferite sunt:

 • copiere toate tipurile de chei pentru casa si auto, inclusiv chei auto cu cip
 • intretinere incaltaminte (inlocuire capace de toc, flecuri, pingele)
 • gravura
 • Xerox alb/negru si color, laminari A3 si A4
 • copiere telecomenzi rezidentiale (Air 4 Silca) pentru porti rabatabile, usi
  culisante, usi garaje
 • ascutit cutite

De asemenea, M&C Chei Service va pune la dispozitie o gama diversificata de produse:

 • cilindri de maxima siguranta, lacate, yale pentru usi, silduri, amortizoare
 • carcase auto de schimb
 • acesorii pentru chei (brelocuri, capisoane, etichete etc.)
 • lanterne, cutite de bucatarie, de vanatoare, biceaguri Victorinox

Cheie masina

Misiunea companiei

 • Ingrijirea permanenta de relatiile cu clientii si oferirea serviciilor de prima clasa;
 • Concentrarea pe inovarea de produs ca element esential pentru diferentierea produselor
  de cele ale concurentei;
 • Responsabilizarea resurselor umane prin educatie si instruire continua, precum si sprijinirea
  cresterii profesionale in companie;
 • Urmarirea imbunatatirii continue prin promovarea de initiative si responsabilitati la nivel
  individual si de echipa.

Tehnologie

Toate produsele pe care le comercializam si pe care le utilizam sunt realizate cu inalta tehnologie, fabricate din materiale de calitate de top. Folosim ca si materie prima pentru duplicare cheile Silca S.p.A.

De ce cheile silca ?

 • Materiale de calitate: aliaje speciale (otel-inox, alama sau Ni-Ag) pentru prelucrari si taieri de înalta precizie;
 • Muchii finisate: decupaj standard, fara reminiscente de material sau asperitati;
 • Suprafata neteda – nici o portiune expusa oxidarii, grad maxim de acoperire;
 • Estetica impecabila – fara nicio zgarietura, puncte sau deformare a suprafetei
 • Nu contin Plumb – Plumbul este un material care poate afecta grav sanatatea, in contact cu pielea mai ales pe termen lung poate determina aparitia cancerului

Cheie silca

Valori

calitate

Calitate

Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata feroneriei din Romania.

responsabilitate

Responsabilitate

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii.

Performanta

Performanta

Scopul nostru este de a crea o companie valoroasa. Facem acest lucru pentru a ne mentine cresterea si dezvoltarea, pentru a crea oportunitati de angajare.

Parteneri

Kaba

KABA

Grupul KABA este lider in industria de securitate. O companie activa pe plan international, are in jur de 8 000 de angajati in peste 60 de tari. KABA ofera solutii cuprinzatoare de control al accesului pentru cladiri, instalatii, precum si solutii pentru personal si intreprinderi de colectare a datelor care satisfac nevoile clientului pentru securitate, organizare si comoditate. Compania este un expert-cheie si lider in tehnologia pentru o serie de solutii de securitate.

Gege

GEGE

GEGE reprezinta un brand al KABA sub umbrela caruia sunt distribuiti cilindrii de maxima siguranta precum Gege pExtra, Gege AP2000, Gege ANS2.

Silca

SILCA

SILCA este actorul global specializat in proiectarea si fabricarea produselor si serviciilor dedicate lumii de duplicat chei. SILCA proiecteaza si produce chei brute, masini de taiat chei si sisteme de chei integrate, accesorii. Silca SpA a dezvoltat produse cu continut tehnologic ridicat inca din anii 80, si astazi produsele companiei sunt sinonime cu tehnologia inovatoare si calitate de top a cheilor brute in lume.

Cisa

CISA

CISA este un punct de referinta fundamental international prin productia de sisteme de siguranta, cu o distributie la nivel mondial in peste 70 de tari si o gama de peste 30.000 de produse si sisteme certificate in conformitate cu standardele europene.
Grupul CISA dezvolta si comercializeaza cilindri si incuietori pentru orice tip de usi, incuietori electrice, silduri, amortizoare usi, seifuri si lacate. CISA a fost prima companie din lume care a produs si patentat incuietorile electrice.

Victorinox

Victorinox

Incepand cu 1884, Victorinox fabrica instrumente de buzunar si de uz casnic precum si cutite profesionale, acordand o prioritate de top calitatii si functionalitatii produselor sale. Victorinox are o forta de munca la nivel mondial de peste 1700 de angajati si genereaza vanzari de aproximativ 500 de milioane de franci elvetieni. Succesul companiei Victorinox il reprezinta perseverenta si cresterea continua.

Topy

TOPY

TOPY este un producator de cauciuc, specializat in productia de placi de cauciuc de calitate inalta, talpi, pingele si tocuri de pantofi pentru reparatii si pentru industria ortopedica. TOPY este lider de piata in Franta, cu aproximativ 80% de produse vandute in aceasta industrie. De asemenea, TOPY exporta in peste 45 de tari: Germania; America de Nord, Australia, China, Japonia, Africa de Nord si Sud etc.

Ciac

CIAC

CIAC este o companie din Italia care vinde tot ceea ce este legat de productia, reparatia si intretinerea pantofilor.
Inca din 1967 scopul nostru a fost acela de a asigura companiilor care lucreaza in acest sector de activitate materialele de care au nevoie.
Pantofii de calitate sunt creati utilizand cele mai bune unelte si materiale, aceasta fiind misiunea noastra, ieri, astazi si maine.

Hugo

FOURNARAKIS este un producator din Grecia pentru feronerie, cu o distributie la nivel international si sisteme certificate in conformitate cu standardele europene.
FOURNARAKIS dezvolta si comercializeaza cilindrii de maxima siguranta, lacate si incuietori sub brandul HUGO LOCKS. Produsele de Securitate HUGO sunt recunoscute global ca si durabilitate. Dupa o amanuntita cercetare de piata, HUGO LOCKS a dezvoltat game de produse special create pentru indeplinirea nevoilor fiecarui client. Deviza HUGO este “Mai presus de tot, trebuie sa fie in siguranta!”